Signature wine making

Signature wine making
Signature wine making is onze handtekening die ons wijnhuis en onze wijnen zo bijzonder maakt. Belangrijke factoren die samen onze handtekening vormen, zijn onder andere ons gezicht en onze naam, maar ook kleur, smaak, passie, historie, toewijding, ligging en natuurlijke omstandigheden spelen hierbij een belangrijke rol. Onze signature is alles wat we zijn.

Onze handtekening
In 1895 werd Bodega Norton opgericht door de Engelsman Sir Edmund James Palmer Norton in het zuiden van de Mendoza River Valley. Dit gebied leent zich door zijn hoge ligging uitermate goed voor wijnbouw. Iets minder dan 100 jaar na de oprichting, in 1989, kreeg de bodega een nieuwe eigenaar. Dit was Gernot Langes Swarovski. Zijn doel was om wijn te maken die over de hele wereld door zijn kwaliteit wordt erkend en geroemd.

Onze mensen
Onze handtekening wordt voor een groot deel bepaald door onze mensen. De oprichting door Norton en de overname door Swarovski spelen hierbij een grote rol in. Maar ook voormalig wijnmaker Jorge Riccitelli en onze huidige wijnmaker David Bonomi hebben samen met hun team een duidelijke stempel gedrukt op onze wijnen. Woorden als ervaring, passie, toewijding en liefde voor wijnen vind je bij al onze mensen in de hele wijnmakerij terug. En dat maakt onze signature zo uniek!