The Ultimate Amsterdam Experience

Friendship - “The Ultimate Amsterdam Experience”

Beleef “The Ultimate Amsterdam Experience” vanaf het water. Boek Amsterdams meest trendy boten privé voor een boottocht met relaties, vrienden of familie of stap aan boord bij één van de luxe rondvaarten van Friendship. Geniet van de Amsterdamse grachten in het zonnetje of in de avonduren in verlicht Amsterdam onder het genot van een drankje. Aan boord worden de ‘natuurlijke mineraalwaters’ van S.Pellegrino en Acqua Panna en de wijnen van Bodega Norton geschonken, zo lekker!

Iedere boot van de vloot is uniek en heeft een geheel eigen stijl en karakter. Stuk voor stuk passen zij feilloos bij de authentieke sfeer en uitstraling van de hoofdstad. Je vaart door het ‘Venetië van het Noorden’ met ongeveer 100 kilometer aan grachten, met prachtige historische bruggen, die op de Werelderfgoedlijst van de UNESCO staan. Waar de gezellige schippers en charmante hostesses je informeren over leuke Amsterdamse feitjes en weetjes en zorgen ervoor dat het aan niets ontbreekt gedurende de boottocht.

Friendship vaart elke droge dag, elk uur, vanaf de Krasnapolsky steiger, Oudezijds Voorburgwal 230. Voor resereveringen en vragen:
→ Friendship Amsterdam tel: 020 3344774.
→ Bezoek de website van Friendship Amsterdam
De website van Friendship Amsterdam