Uitgelichte berichten

De winnaar is bekend!


In februari en maart kon je deelnemen aan de Bodega Norton-winactie bij Albert Heijn. De winnaar van de winactie “win een reis naar Bodega Norton” is bekend...
Bekijk het filmpje van de bekendmaking.

Lees meer

Malbec World Day


Malbec World Day wordt gevierd ter herinnering aan de dag in 1853 dat toen aanstaand president Domingo Faustino Sarmiento van Argentinië de Franse bodemexpert Michel Aimé Pouget opdracht gaf om nieuwe wijnstokken naar het land te brengen, waaronder Malbec. Malbec is de ‘icon grape’ voor Argentinië. Op 17 april wordt nu elk jaar Malbec World Day gevierd om dit heugelijke feit te herdenken.

Lees meer

Win een reis van een week naar Argentinië

Ga op avontuur en ontmoet de wijnmaker. Imagine: avontuur, bergen, wijn, vlees, asado –samen met je amigo naar Argentinië. De reis naar Argentinië bestaat uit: • 2 economy tickets naar Buenos Aires inclusief doorvlucht naar Mendoza • Alle overnachtingen op basis van minimaal een 4 sterrenhotel in Buenos Aires en Mendoza • VIP bezoek aan Bodega Norton inclusief een ontmoeting met David Bonomi • Proeverij, rondleiding en lunch Deelnemen kan vanaf nu t/m 31 maart 2018

Lees meer

Over Bodega Norton


Bodega Norton bestaat sinds 1895 en ligt in het prachtige gebied van de Mendoza River Valley in Argentinië. In deze 120 jaar is Norton Bodega uitgegroeid tot de beste Bodega van Argentinië. Wijnliefhebbers en wijnexperts waarderen onze mousserende, witte en rode wijnen vanwege de hoge kwaliteit en karakteristieke smaken.

Lees meer

Signature wine making

Signature wine making is onze handtekening die ons wijnhuis en onze wijnen zo bijzonder maakt. Belangrijke factoren die samen onze handtekening vormen, zijn onder andere ons gezicht en onze naam, maar ook kleur, smaak, passie, historie, toewijding, ligging en natuurlijke omstandigheden spelen hierbij een belangrijke rol. Onze signature is alles wat we zijn.

Lees meer

Traditie en innovatie

De familie Antinori maakt al 26 generaties wijn, de geschiedenis gaat terug tot 19 mei 1385(!), toen Giovanni di Piero Antinori zich inschreef bij het wijnmakersgilde in Florence. De kracht van de familie Antinori is dat zij naast de mooie tradities altijd kijken naar mogelijkheden om te innoveren. Door deze innovaties zijn de Antinoriwijnen wereldberoemd geworden en ook vaak een voorbeeld voor de gehele Italiaanse wijnbouw.

Lees meer