Retourrecht en Ruilen en retourneren 14 dagen lang

U heeft recht op 14 dagen retourrecht

 • Wilt u een product van ons retourneren? Dat kan! Als u te kennen heeft gegeven dat u de overeenkomst wilt herroepen, heeft u vervolgens nog 14 dagen om het product terug te sturen. U heeft het recht om de bestelling zonder opgave van reden en gedurende veertien dagen te ontbinden. Deze termijn gaat in op de dag na ontvangst van het product. Tijdens deze termijn dient u zorgvuldig om te gaan met het product en de verpakking. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u onderstaande formulier invullen en retourneren via info@bodeganorton.nl 

  Download hier het online retourformulier >>

  U heeft het recht om de bestelling zonder opgave van reden en gedurende veertien dagen te ontbinden. Deze termijn gaat in op de dag na ontvangst van het product. Tijdens deze termijn dient u zorgvuldig om te gaan met het product en de verpakking. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd worden, binnen 14 dagen na ontbinding. In overleg maken wij een afspraak om de retourzending bij u thuis op te laten halen. Het retourneren is dan gratis.

  Wilt u de producten zelf terugsturen? Dat kan ook. De retourkosten zijn dan voor u. U kunt de bestelling sturen naar:
  Zonnenberg 8
  2716 PG, Zoetermeer

  Het totale aankoopbedrag inclusief eventuele verzendkosten voor de heenzending wordt zo snel mogelijk, uiterlijk binnen 14 dagen terugbetaald. Deze termijn start op het moment dat u aangeeft uw artikel terug te willen retourneren. Mocht een wijn niet aan uw verwachting voldoen, dan krijgt u die zonder problemen vergoed. U kunt de wijn laten vervangen of geld terug ontvangen. Er kunnen kosten bij u als consument in rekening worden gebracht indien u het product beschadigd heeft. U bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.

Terug naar onze klantenservice pagina